ESKİŞEHİR / MİHALIÇÇIK - Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu

Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Camikebir Mah. Çiçek Sk. Şehir Münir Yıldızak Çok Programlı Anadolu Lisesi B Blok Mihalıççık/ESKİŞEHİR
Vizyon
“Bilgi ve beceri gelişimine ulaşmış, daha iyisi için çalışan, örnek bireylerin alt yapısını oluşturmada her öğrenciye bir birey olarak ele alan, eğitim sektöründe iyi bir kurum olmak” vizyonumuzdur.
Misyon
“Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız. ” Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde üst öğretime ve hayata hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.
.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Eskişehir otogardan yapılmaktadır Okulumuzdaki öğretmenler, Eskişehir´den özel otobüs ile gelip gitmektedirler.
Camikebir Mah. Selami Vardar Cad. NO: 28 Mihalıççık / ESKİŞEHİR
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 90 km uzaklıktadır.